Ads 468x60px

Wednesday, December 26, 2012

Cuti->malas->amani

Ohh...bulan Dis..dah semakin hampir ke penghujungnya. Bulan ni adlh bln yg plg x produktif bg aku...huhu. En. suami amik cuti coz die kna abskn cuti...so aku pun amik cuti sekali. Mslhnye pastu nk dtg keje blk...aduiii...malas btul. Ditambh dgn keadaan cuaca yg sejuk je...bgn pg asik rs nk smbung tido je...huhu.

Ingt nk tulis entry sempena hari kelahiran aku...last2 ari ni 26 Dis bru ar terkedek-kedek nak menaip. Anyway, hepi besday to me =). Celebration??...biasa2 aje. Aku teringin nk mkn kt Pizza Hut coz da lama rsnye x mkn pizza. So kitorg celebrate dgn mkn kt Pizza Hut je.

En. Suami buat surprise dgn belikan aku sejambak bunga ros...=)...senyum sampi ke telinga coz jarang2 dpt adiah bunga dr en.suami. Walaupun aku x pandai jaga bunga tp aku suka ble dpt bunga dlm jambangan yg cantik...hehe. Gambar? Ada kt BB en.suami...lupa bluetooth. Lain masa akan aku upload.

Setiap entry x sah kalo x de cte Amani. Progress Amani @ 9 months...emm...dah memapah ke sana sini. X nak ditinggal sorg2...(td g keje pun die nangis sampai sedu2 ble aku nk tnggal die...hai lah hati...cne x berat ati ni nk g keje...huhu). Gigi dah tumbuh sbtg lg kt bhgn atas...kuat mkn..(ha...yg ni x tau ar ikut perangai spe..) n mcm2 lg ar...x abs nk cte psl amani je...hehe. Miss her already =(

Emm..itu je ar kot...daa~
Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates